καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, από την tappeti.gr, ταπητοκαθαριστήρια στην Αττική

Να εμπιστευτώ τον καθαρισμό των χαλιών μου σε ταπητοκαθαριστήριο;

Η εταιρία tappeti.gr – καθαρισμός και φύλαξη χαλιών στην Αττική, σου δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές γιατί χρειάζεται να εμπιστευθείς τα χαλιά σου για καθαρισμό και φύλαξη σε επαγγελματία.

Ξέρουμε ότι μπορεί να φαντάζει ενδιαφέρον να ασχοληθείς με τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών σου!

Ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών, είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Όχι τόσο απλή, όσο ίσως φαντάζεσαι. Απαιτεί μια σειρά από προσεκτικές εργασίες, ώστε να διατηρηθούν τα χαλιά σου σαν καινούργια για πολλά πολλά χρόνια.
Δες ποιες είναι οι σημαντικότερες:

Τα καθαριστικά

Λανθασμένα έχει επικρατήσει η άποψη ότι η υπερβολική ποσότητα καθαριστικού και σαπουνάδας, καθαρίζει τα χαλιά καλύτερα. 

Ένας μύθος που σε βάθος χρόνου όχι μόνο δεν θα καθαρίσει τα χαλιά, αλλά θα δημιουργήσει πρόβλημα στις ίνες τους. Το αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, είναι να χάσουν τα χρώματα τη ζωντάνια τους. 

Ο επαγγελματίας είναι σε θέση να γνωρίζει τί, πόσο και ποιό καθαριστικό (ανάλογα με το είδος του χαλιού) θα χρησιμοποιήσει, ώστε τα πολύτιμα χαλιά σας να έχουν την απαραίτητη φροντίδα που τους αξίζει, χωρίς προβλήματα.

Το ξέβγαλμα

Όπως και στην ποσότητα του καθαριστικού, έτσι και στην ποσότητα του νερού, επικρατεί ένας μύθος ότι: “όσο πιο πολύ νερό, τόσο καλύτερος ο καθαρισμός των χαλιών”.

Ένας επικίνδυνος μύθος. Κρύβει μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στον καθαρισμό των χαλιών. 

Με τον κίνδυνο της μούχλας να παραμονεύει, στην περίπτωση που η χρήση της υπερβολικής ποσότητας νερού αφήσει υγρασία στο χαλί, πρόβλημα θα δημιουργηθεί τόσο στο ίδιο το χαλί όσο και στο χώρο που είναι στρωμένο, δηλαδή στο σπίτι μας. 

Επίσης το χαλί θα ξεκινήσει να φθίρεται, να μαζεύει και να χαλάει στις άκρες και στις ραφές του. 

Το ταπητοκαθαριστήριο, θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με το είδος του χαλιού την ιδανική τεχνική και διαδικασία πλυσίματος. Το στέγνωμα του χαλιού θα γίνει ολοκληρωμένο, χωρίς τον κίνδυνο της υγρασίας. Αυτό θα προλάβει προβλήματα φθοράς στα χαλιά. 

Η φύλαξη

Η φύλαξη των χαλιών στην αποθήκη του σπιτιού μας, ή σε ένα χώρο μέσα στο σπίτι που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για σωστή αποθήκευση των φρεσκοπλυμένων χαλιών, μπορεί να αποβεί καταστροφική για τα πολύτιμα χαλιά σας. 

Οι ταπητοκαθαριστές έχουν ειδικές θήκες για τη συσκευασία των χαλιών και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την φύλαξή τους, ώστε να μείνουν διατηρηθούν προστατευμένα μέχρι να σας επιστραφούν.

Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι;

Αυτά είναι τα τρία ζωτικής σημασίας ερωτήματα που θα πρέπει να σε προσανατολίσουν στην απόφασή σου.  Ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών σου να γίνει σε επαγγελματία ταπητοκαθαριστή. 

Η tappeti.gr – καθαρισμός και φύλαξη χαλιών στην Αττική, μέλος του Σωματείου Ταπητοκαθαριστών ΑΤΤΙΚΗ, με βαθιά γνώση στον καθαρισμό και φύλαξη χαλιών, σου εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα.  

Ιδανικός  καθαρισμός και φύλαξη χαλιών.

Με εξειδικευμένο προσωπικό, απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, ιδανικές συνθήκες φύλαξης χαλιών στις εγκαταστάσεις μας και προσιτές τιμές, παρέχουμε την ιδανική λύση για καθαρισμό και φύλαξη χαλιών. 

Αν βρίσκεσαι εντός του νομού Αττικής, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. 

Κλείσε το ραντεβού σου ή ρώτησέ μας για οποιαδήποτε απορία σου.

Φόρμα επικοινωνίας

Scroll to Top